Novemberkonferansen 2018

Logo Her kan det læres
Novemberkonferansen 2018 avholdes 27. og 28. november på Scandic Lerkendal Hotel. Årets konferanse har fått tittelen "Her kan det læres!", og tema er læringsmiljø.

Konferansen er nå fulltegnet!

Se program

Påmeldingsfrist: 20. oktober 2018, eller når konferansen er fulltegnet. Du kan endre eller kansellere din påmelding tom. 15. oktober. Etter 15.10. er påmeldingen bindende.

Prisene for 2018: 
Konferanseavgift:                                                                    Hotell:
Hele konferansen: kr. 1875 (inkl. mva)                           Enkeltrom: kr. 1180
En dag: kr 1000 (inkl. mva)                                                  Dobbeltrom: Kr. 1380
For utstillere: kr  3750 (inkl. mva)
Konferansemiddag tirsdag kveld: kr. 625 (inkl. mva)

På grunn av stor pågang på alle verksted har vi innført "førstemann til mølla-prinsippet". Vi har dessverre ingen ventelister. 

Vil du også delta på LaUDiM-konferansen?

I år arrangeres også LaUDiM-konferansen på Scandic Lerkendal, og den vil overlappe siste plenum av Novemberkonferansen,  og fortsetter torsdag 29. november. LaUDiM-konferansen retter seg mot forskere i Norden med interesse for matematikkundervisning på barnetrinnet og overgangen mellom barnehage og grunnskole. Du kan lese mer om denne konferansen her http://www.laudim.no/konferanse , og det går an å melde seg på begge konferansene samtidig! Hvis du ønsker å være med på begge konferansene får du redusert konferanseavgift for LaUDiM-konferansen.