Velkommen til Realfagkonferansen 2022

Nyhet
/
24.03.2022
Jente og gutt som jobber sammen i et klasserom
Torsdag 5.mai er dagen for årets Realfagkonferanse, og i år blir det endelig fysisk konferanse i Trondheim!

Realfagkonferansen skal være en inspirasjons- og fagdag for realfaglærere på alle trinn og i alle realfag (matematikk, naturfag, teknologi og alle naturfaglige programfag i videregående skole).

Konferansen har et stort antall parallellsesjoner slik at alle realfaglærere, uansett trinn og fagkombinasjon, skal finne noe konkret og matnyttig for sin egen undervisning. I tillegg vil det bli plenumsforedrag av mer generell karakter som kan være til inspirasjon og ettertanke for alle deltagere.

Årets første plenumsforedrag er ved Nils Kristian Rossing (Skolelaboratoriet ved NTNU) og har tittelen «Illusjoner – Du tror det ikke når du har sett det!». Plenum 2 kommer etter lunsj, og her vil lærere fra Trondheim kommune og Henning Fjørtoft (Institutt for lærerutdanning, NTNU) presentere erfaringer og perspektiver knyttet til det å vurdere uten karakter. Det vil også bli to runder med parallellsesjoner, hvor Camilla Normann Justnes, Olaug Lona Svingen og Anne-Gunn Svorkmo fra Matematikksenteret skal bidra. 

Logo Realfagkonferansen

Tid: 5. mai kl. 09.00 – 15.30
Sted: Realfagbygget, NTNU, Trondheim

For mer informasjon, detaljert program og påmelding, se Realfagkonferansens hjemmeside

Konferansen er helt gratis og beregnet på realfaglærere fra første trinn på barneskolen til siste trinn på videregående. Det er også anledning for andre interesserte å melde seg på. Maksimalt antall deltakere er 300, og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder!

Konferansen arrangeres av Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Naturfagsenteret, Matematikksenteret NTNU og Skolelaboratoriet NTNU.