Nyhetsarkiv

Velkommen til Novemberkonferansen 2021

Endelig kan vi arrangere Novemberkonferansen igjen! Bli med på en konferanse som samler over 500 lærere fra hele landet til engasjerende og inspirerende dager med faglig påfyll.
14.09.2021

Utforsk brøk med kenguruoppgaver

Flervalgsoppgaver er et godt utgangspunkt for matematisk tenking og resonnement i klasserommet. Morten Svorkmo ved Matematikksenteret har jobbet mye med kenguruoppgaver. Her har han laget noen eksempler på hvordan disse flervalgsoppgavene kan brukes til å berike og utvide den matematiske ideen i brøk.
27.08.2021

Matematikk-tips til foreldre

Det kan være utfordrende å hjelpe barna med matematikkleksene. Her har vi samlet noen gode råd og tips som kan gjøre det enklere å hjelpe barna med matematikk. Lykke til!
20.08.2021

Vil du bidra på konferanse om matematikk i barnehagen?

Den 2. desember er det igjen klart for konferansen "Matematikk i barnehagen", så hold av datoen! Vi jobber nå med programmet og ønsker oss bidrag fra både forskere og ansatte i barnehager som har erfaringer, kunnskap, opplegg eller ideer som de vil presenterer under konferansen.
19.08.2021

Vi tilbyr flere digitale kurs i GeoGebra

De digitale kursene i dynamisk geometri for lærere på barne- og ungdomstrinn ble en suksess! På grunn av den store etterspørselen kjører vi i gang en kursrekke til. Første kurs starter 7. september.
17.08.2021

Bli med i Abelkonkurransen!

Abelkonkurransen er en konkurranse i matematisk problemløsing for elever i videregående skole. Første runde er 11. november.
10.08.2021