Bruker du skolemelk-kartongene i undervisningen?

28.02.2019
Illustrasjonsbilde tre melkebokser
Nå er alle de 44 forskjellige oppgavene og «grubleriene» på skolemelk-kartongene ferdige, og brukes daglig av elever i hele Norge. Vi ønsker nå å komme i kontakt med lærere som har erfaring med å bruke oppgavene i undervisningen, og som har lyst til å formidle sine tips!

Målet med oppgavene og "grubleriene" på skolemelk-kartongene er å engasjere og motivere for mer læring. Konseptet går ut på at alle sidene på en melkekartong «henger sammen», og inneholder oppgaver som elevene kan samarbeide om å løse. De er derfor godt egnet til å bruke i undervisningen. 

Vi vil gjerne komme i kontakt med lærere som bruker kartongene i undervisningen, og som har lyst til å formidle sine tips til andre lærere gjennom foto, tekst og film.

Send oss en e-post med skolens navn og e-post, navn på klassens lærer (gjerne også e-post), og klassetrinn. Merk e-posten med «Skolemelk». Frist for innsending av tips er 15. mars. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Skolemelk_videograb26.jpg
Konseptet på skolemelk-kartongene skal skape inspirasjon og undring rundt matematikk, kosthold og fysisk aktivitet. Designene er utviklet av fagpersoner fra Matematikksenteret og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet, designere og representanter fra TINE.  

Les og lær mer på Skolelyst.no

Mer informasjon om prosjektet ligger på www.skolelyst.no. Her ligger det også forklaringer og fasiter til mange av oppgavene.