Abelkonkurransen: Viktig informasjon før 2. runde

Nyhet
/
11.01.2024
Logo Abelkonkurransen
Andre runde i Abelkonkurransen arrangeres digitalt torsdag 18. januar 2024. 323 deltagere fikk 51 poeng eller mer i første runde, og er dermed kvalifiserte til å delta. Skolekontaktene må sjekke hvilke elever dette gjelder.
  • Andre runde består av 10 oppgaver som skal løses på 100 minutter.
  • Konkurransen vil være åpen mellom kl 08:00 og 18:00. Du finner konkurransen her.
  • Alle elever må følge konkurransereglene.
  • Elevene må logge på med samme brukernavn og passord som de brukte i første runde. Om du er usikker på om du har riktig brukernavn eller passord, ta kontakt

Er dine elever kvalifisert? 

Skolekontaktene er ansvarlig for å sjekke hvilke elever som er kvalifisert til å delta i andre runde. Her er oversikten over resultater fra første runde

Last ned oppgavesettene

Mandag 15. januar blir PDF-filer av oppgaver og løsninger publisert på denne siden. For å laste ned oppgavene må du ha et passord. Passordet er sendt ut til alle skolekontakter. Om du ikke har mottatt e-post med passord, sjekk spamfilteret eller ta kontakt.

Unntak fra digital levering

Elever som deltok digitalt i første runde må delta digitalt. De som leverte svarene på papir må levere på papir også i andre runde. 
Unntak: Om det oppstår tekniske problemer ved gjennomføringen kan elever som deltok digitalt i første runde levere oppgavene på papir.
Svararkene (forsiden) scannes og sendes på e-post til Randi Håpnes